REUTERS-UUTISAIKATAULU KLO 22 GMT / 6 am SGT

Libanonin presidentti Michel Aoun sanoi keskiviikkona, että erimielisyydet, jotka estivät uuden kansallisen yhtenäisyyden hallitusta koskevan sopimuksen, eivät olleet 'helppoja' ja ilmoitti olevansa ristiriidassa liittolaisensa Hezbollahin kanssa viimeisimmän ratkaisemattoman kysymyksen suhteen.


USA-BRASILIA-POLITIIKKA /

Elämä on ranta Brasilian Bolsonarolle, kun avaruusmies liittyy joukkueeseensa



RIO DE JANEIRO (Reuters) - Brasilian äärioikeistolaiseksi valittu presidentti Jair Bolsonaro, joka melkein kuoli puukotukseen viime kuussa kampanjoinnin aikana, puki keskiviikkona luodinkestävän liivin ja suuntasi Rio de Janeiron rannalle akrobaattiseen ilmaesitykseen hänen kunniakseen.

MEILLE.


USA-USA-MAAHANMUUTTOLAITE-RAJAT-TRUMP /

Trump sanoo, että Yhdysvallat voi lähettää rajalle jopa 15000 sotilasta


WASHINGTON (Reuters) - Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi keskiviikkona, että Yhdysvallat voi lähettää jopa 15 000 sotilasta Meksikon rajalle, kun hän vahvistaa kantaansa Keski-Amerikassa väkivaltaa ja köyhyyttä pakenevien muuttajien asuntovaunua vastaan.

USA-USA-MAAHANMUUTTO-KANSALAISUUS-TRUMP /


Trump väittää, että Yhdysvaltain perustuslaki ei kata syntymäoikeuksien kansalaisuutta

WASHINGTON (Reuters) - Presidentti Donald Trump sanoi keskiviikkona, että Yhdysvaltojen perustuslaki ei takaa kaikille maassa syntyneille oikeutta kansalaisuuteen, mikä on vastoin asiakirjan pitkään vakiintunutta oikeudellista tulkintaa.

LIIKETOIMINTA

USA-GM-TULOKSET /


GM tarjoaa yritysostoja kustannusten leikkaamiseksi vahvan vuosineljänneksen voiton jälkeen

DETROIT (Reuters) - General Motors Co lisäsi keskiviikkona pyrkimyksiään vähentää kustannuksia vastauksena tariffi- ja markkinapaineisiin, vaikka se raportoi kolmannen vuosineljänneksen voiton, joka ylitti Wall Streetin odotukset.

US-SPACEX-STARLINK-INSIGHT /

Musk ravistaa SpaceX: ää kilpailussa tehdäkseen satelliittien laukaisuikkunan: lähteet

SEATTLE / ORLANDO, Fla. (Reuters) - SpaceX: n toimitusjohtaja Elon Musk lensi kesäkuussa Seattlen alueelle tapaamaan insinöörejä, jotka johtivat hänen avaruusyhtiönsä kasvulle ratkaisevan tärkeätä satelliittien laukaisuprojektia.

VIIHDE

US-FILM-OUTLAWKING /

Chris Pine tuo skotlantilaisen aksentin historialliseen draamaan Outlaw King

LONDON (Reuters) - ”Star Trek” -näyttelijä Chris Pine vaihtaa tilaa keskiaikaiselle Skotlannille Netflix-toimintadraamassa “Outlaw King”, jossa hän pelaa 1400-luvun kapinallisoturia Robert the Brucea, joka taisteli englantia vastaan ​​saadakseen takaisin kotimaahansa hallinnan.

USA-USA-VALINTA-HOLLYWOOD /

Jane Fonda, Amy Schumer tähtien joukossa, joka ilmestyy Yhdysvaltain äänestäjätelethonissa

LOS ANGELES (Reuters) - Hollywoodin julkkikset, kuten Jane Fonda, Julia Louis-Dreyfus ja Amy Schumer, osallistuvat maanantaina verkkopuhelimeen kannustamaan nuoria sitoutumaan äänestämään tiistain kongressin välivaiheissa.

URHEILU

USA-KORIPALLO-NBA /

NBA: n kokoonpano: Leonard, Raptors reitittää 76ers

Kawhi Leonard teki 31 pistettä ja nappasi seitsemän levypalloa, ja Jonas Valanciunas lisäsi 23 pistettä penkiltä, ​​kun Toronto Raptors voitti vierailevan Philadelphia 76ersin tiistai-iltana 129-112.

US-BASEBALL-MLB-KC-FISCHER-OBIT /

Ennätyksellinen entinen syöttäjä Fischer kuoli 88-vuotiaana

Entinen pääliigan syöttäjä ja kenttävalmentaja Bill Fischer kuoli tiistai-iltana Council Bluffsissa, Iowassa. Hän oli 88-vuotias.

TULEVA

POLITIIKKA / KANSAINVÄLISET ASIAT

UKRAINA-SAKSA / (PIX) (TV)

Saksan liittokansleri Merkel tapaa Ukrainan Poroshenkon

Saksan liittokansleri Angela Merkel matkustaa Ukrainaan ja tapaa presidentti Petro Poroshenkon.

1. marraskuuta 07:15 ET / 11:15 GMT

MYANMAR-HAIR / (PIX)

'Helmien väri': Myanmarin kauppa ihmisen hiuksilla kukoistaa

Hiukset auttavat maksamaan vuokran Za Za Linille, jonka silmät olivat täynnä kyyneleitä, kun pitkät mustat harjasi kammattiin, leikattiin ja purettiin käsillä tienvarsien torilla Myanmarin Yangonin kaupallisessa keskuksessa.

1. marraskuuta

BRITIANI – EU / TEOLLISUUS

Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri toukokuussa isännöi Euroopan teollisuusyritysten pyöreää pöytää Downing Streetillä

Toukokuu tapaa Euroopan teollisuusyritysten pyöreän pöydän, joka kokoaa yhteen 55 pääjohtajaa ja suurten monikansallisten yritysten puheenjohtajia.

1. marraskuuta 06:30 ET / 10:30 GMT

SAUDI-KASHOGGI / KANADA-ARMS (PIX)

Trudeaun dilemma: kuinka olla kova Saudi-Arabian kanssa menettämättä tärkeitä työpaikkoja Kanadan pääministeri Justin Trudeau on edessään dilemman edetessä vaalien lähestyessä - kuinka uskottavasti purkaa Riadiin sen ihmisoikeustilanteen takia säästämällä valtavaa asekauppaa Saudi-Arabian kanssa.

1. marraskuuta

ARMENIA-PARLAMENTTI /

Armenian parlamentti järjestää muodolliset pääministerin vaalit selkeän tien valitsemiseksi

Armenian parlamentin odotetaan järjestävän viralliset uuden pääministerin vaalit sen jälkeen, kun se ei onnistunut valitsemaan häntä viikko sitten. Jos se epäonnistuu kahdesti, lainsäätäjä hajoaa ja pidätetään ennenaikaiset parlamenttivaalit - suunnitelman esitteli pääministeri Nikol Pashinyan, joka haluaa äänestyksen järjestämisen joulukuussa

1. marraskuuta

KIINA-EL-SALVADOR / (PIX) (TV)

El Salvadorin presidentti Salvador Sanchez Ceren vierailee Pekingissä

El Salvadorin presidentti Salvador Sanchez Ceren osallistuu kiinalaisen kollegansa Xi Jinpingin isännöimään seremoniaan, jonka jälkeen pidetään kokous ja allekirjoitustilaisuus Pekingin kansan suuressa salissa. El Salvador on viimeisin maa, joka vaihtaa diplomaattisidoksen Taiwanista Kiinaan, mikä saa Yhdysvaltoja voimakkaasta kritiikistä.

1. marraskuuta 05:00 ET / 09:00 GMT

EUROPE-ISLAMICSTATE / SYRIA (PIX)

Eurooppa repi islamilaisen valtion lapset Syyriassa

Vuosien ajan he kuulivat vähän tyttäristä, jotka menivät liittymään Islamivaltioon. Nyt kymmenet perheet ympäri Eurooppaa ovat saaneet viestejä samoilta naisilta, jotka epätoivoisesti haluavat palata kotiin pidätyksestä Syyriassa.

1. marraskuuta 03:00 ET / 07:00 GMT

USA-VALINTA / GRUUSIA-OPRAH (PIX)

Oprah kampanjoimaan Georgian Abramsin kanssa

Oprah Winfrey lainaa tähtivoimansa Georgian demokraatin Stacey Abramsin pyrkimykselle tulla Yhdysvaltojen ensimmäiseksi mustan naisen kuvernööriksi pariskunnassa osavaltiossa torstaina.

1. marraskuuta

UKRAINA-KIRKKO / (PIX) (TV)

Petturit vai venäläiset agentit? Papisto kiinni Ukrainan kirkon rivillä

Metropolitan Oleksandrin kaltaiset papit kohtaavat vaihtoehdon: liittyä Ukrainan uuteen itsenäiseen kirkkoon ja oman kirkkonsa kannattajat nimetä heille renegaatti tai pysyä poissa ja vaarassa tulla leimatuksi venäläiseksi agentiksi. Se on päätös, jota kohtaavat tuhannet papit, kun Ukraina valmistautuu katkaisemaan siteet Venäjän ortodoksiseen kirkkoon vuoteen 1686.

1. marraskuuta

MADAGASCAR-VALINTA / (PIX)

Esikatselu Madagaskarin vaaleista 7. marraskuuta

Esikatselu Madagaskarin vaaleista 7. marraskuuta.

1. marraskuuta

KUBA-USA / YK (TV)

YK: n yleiskokouksen on määrä äänestää 27. vuosittaisesta päätöslauselmasta, jossa Yhdysvaltoja kehotetaan poistamaan Kuuban kauppasaarto

YK: n yleiskokouksen on määrä äänestää 27. vuosittaisesta päätöslauselmasta, jossa Yhdysvaltoja kehotetaan poistamaan Kuuban kauppasaarto. Yhdysvallat äänesti tällaisia ​​päätöslauselmia vastaan ​​24 vuoden ajan, mutta pidättäytyi ensimmäistä kertaa vuonna 2016, kun Washington ja Havana solmivat läheisemmät suhteet. Trumpin hallinto äänesti kuitenkin jälleen ei vuonna 2017, ja tänä vuonna se aikoo esittää kahdeksan tarkistusta Kuuban ihmisoikeustilanteesta. On epäselvää, onko Yhdysvalloilla riittävästi tukea tarkistusten hyväksymiselle.

1. marraskuuta 10:00 ET / 14:00 GMT

SAFRIKAN POLITIIKKA / (PIX) (TV)

Etelä-Afrikan presidentti pitämään tiedotustilaisuuden ulkomaisten tiedotusvälineiden kanssa

Presidentti Ramaphosa tapaa kansainvälisen tiedotusvälineiden jäseniä käydään ennätyksellisen vuoropuhelua Q & A-muodossa.

1. marraskuuta 11:00 ET / 15:00 GMT

MADAGASKARIN VALINTA / KAMPANJA (PIX) (TV)

Madagaskarin seuraava johtaja: kirjanpitäjä, DJ tai maitomies?

Madagaskarin presidentinvaaleissa 7. marraskuuta äänestäjät valitsevat äänestyksessä ehdottomasti 36 ehdokasta. Seuraavat ovat keskiviikkona toimitetun äänestyksen kolme etumatkustajaa. Kahden ehdokkaan välinen valuminen on todennäköistä joulukuussa.

1. marraskuuta

ETIOPIAPOLITIIKKA / (PIX)

Etiopian pääministeri Abiy Ahmed parlamentissa vandeistä ylimmän oikeusasteen virkamiehistä

Mitään merkittäviä uutisia ei odoteta, mutta hänen ilmoituksensa odottavat mahdollisia rajuja toimenpiteitä.

1. marraskuuta

ETIOPIAPOLITIIKKA / (PIX)

Kotona maanpaossa ja kapinassa vietettyjen vuosien jälkeen Etiopian poliitikko puhuu vapaudesta ja peloista

Vuosi sitten kapinallisten johtaja Berhanu Nega aloitti hyökkäyksiä Etiopiaa vastaan ​​naapurimaalta Eritreasta ja kohtasi kotona kuolemanrangaistusta.

1. marraskuuta

POHJOIS-KOREA / ETELÄ-KOREA / RAJA (TV)

DMZ-lentokieltoalue tulee voimaan

Etelä- ja Pohjois-Korea perustaa lentokieltoalue niiden voimakkaasti linnoitetun rajan yli demilitarisoidulle alueelle (DMZ). Alue ulottuu 40 kilometriä pohjoiseen ja etelään sotilastarkkailulinjasta idässä ja 20 kilometriä lännessä kiinteäsiipisille lentokoneille.

1. marraskuuta 21:30 ET / 01:30 GMT

USA-KAUPPA / KIINA (PIX) (TV)

Kiinan pääministeri Li Keqiang tapaa Yhdysvaltain valtuuskunnan

Kiinan pääministeri Li Keqiang tapaa Pekingissä Yhdysvaltain kongressiedustajien valtuuskunnan.

1. marraskuuta 04:00 ET / 08:00 GMT

USA-HARVARD / SYRJINTÄ

Harvardin entinen presidentti odotti todistavansa Aasian ja Amerikan puolueellisuudesta

Harvardin yliopiston entisen presidentin Drew Faustin odotetaan ottavan todistajan kannan torstaina, kun yliopisto puolustaa itseään oikeudenkäynnissä väitteiltä, ​​joiden mukaan se syrjii aasialais-amerikkalaisia ​​hakijoita.

1. marraskuuta 10:00 ET / 14:00 GMT

TURKKIPOLITIIKKA / KURDS

Turkin kurdimielisen kansanpuolueen demokraattisen puolueen johtajat puhuvat tiedotusvälineille

Turkin kurdidemokraattisen kansanpuolueen (HDP) puheenjohtajat Pervin Buldan ja Sezai Temelli antamaan lausuntoja toimittajille Turkin nykyisestä poliittisesta tilanteesta ensi maaliskuussa järjestettävien paikallisten vaalien edessä.

1. marraskuuta

USA-VALINTA /

Demokraatit vasaroivat kotiterveysviestin Oprahin, Obaman ja Bidenin avulla kampanjapolulle

Demokraatit keskittyvät säälimättömästi terveydenhuoltoon vaalien päättyessä ja virittävät republikaanien yrityksiä kehittää maahanmuuttoa koskevaa keskustelua ennen 6. marraskuuta pidettäviä vaaleja, jotka määrittelevät, mikä puolue valvoo Yhdysvaltain kongressia seuraavien kahden vuoden ajan.

1. marraskuuta

Ristiriidat / sota / rauha

USA-SOTILA- / Urakoitsijat (PIX)

ERITYISRAPORTTI: Kolmas erä sotilasasuntohankkeessa

Reuters-sarjan kolmas erä Ambushed at Home. Tutkiminen siitä, kuinka Yhdysvaltain armeija luovutti merkittävän hallinnan yksityisasuntojen vuokranantajille ja rajoitti värväytyneiden perheiden oikeuksia ongelmien ilmetessä.

1. marraskuuta

RIKOS / LAIN / OIKEUS

PENNSYLVANIA-KUVAUS /

Synagogamurhasta epäilty Robert Bowers ilmestyy oikeuteen Robert Bowers, joka on syytetty Pittsburghin synagoogan verilöylystä, ilmestyy oikeuteen, kun hänet on syytetty 11 palvojan tappamisesta Elämän Puu-synagogassa 27. lokakuuta. Häntä syytetään 29 syytteestä, joista 11 lasketaan ampuma-aseen käytöstä. murhata ja estää kuolemaan johtavia uskonnollisia vakaumuksia.

1. marraskuuta 10:00 ET / 14:00 GMT

NORTHKOREA-SEXCRIMES /

Human Rights Watch -uutiskonferenssi seksuaalisesta väkivallasta Pohjois-Koreassa

Human Rights Watch järjestää tiedotustilaisuuden Soulissa julkaistakseen uuden raportin naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta Pohjois-Koreassa.

1. marraskuuta 22:00 ET / 02:00 GMT

TENNESSEE-TOTEUTUS /

Tennessee teloitetaan vanki Edmund Zagorski sähkötuolilla

Tennesseen on tarkoitus teloittaa Edmund Zagorski 1. marraskuuta. Hän on pyytänyt valtiota käyttämään sähkötuolia kuolettavan injektion sijaan. Toteutus asetettu klo 19 Keski-aika. Se on ensimmäinen Yhdysvaltain sähkötuolin suorittama teloitus vuoden 2013 jälkeen. Zagorski, 63, tuomittiin kahden miehen murhasta vuonna 1983.

1. marraskuuta

LIIKETALOUS

ECOPETROL-TULOKSET /

Kolumbian Ecopetrolilla on puhelua sijoittajien kanssa kolmannen vuosineljänneksen jälkeen

Kolumbian valtion hallinnoima öljy-yhtiö Ecopetrol järjestää torstaina puhelun sijoittajien kanssa kolmannen vuosineljänneksen tuloksen julkistamisen jälkeen.

1. marraskuuta 9:00 ET / 13:00 GMT

MAAILMANTALOUS / RUOKA

YK: n elintarvike- ja maatalousjärjestö julkaisee kuukausittaisen elintarvikehintaindeksin

Yhdistyneiden Kansakuntien elintarvikevirasto (FAO) julkaisee elintarvikkeiden hintaindeksin, joka mittaa kuukausittaiset muutokset viljakorissa, öljysiemenissä, maitotuotteissa, lihassa ja sokerissa. FAO julkaisee myös viljan kysynnän ja tarjonnan, mukaan lukien tuotantoennusteet.

1. marraskuuta 05:00 ET / 09:00 GMT

CIGNA-TULOKSET /

Cigna raportoi kolmannen vuosineljänneksen tuloksen

Cigna Corp: n, joka sai viime kuussa Yhdysvaltojen kilpailuluvan hyväksynnän apteekkietujen johtajan Express Scriptsin hankkimiseksi, odotetaan olevan korkeampi neljännesvuosittainen voitto torstaina. Sijoittajat keskittyvät sairausvakuutuksenantajan etenemiseen Express Scripts -sopimuksen päättämisessä, jäsenten kasvuun ja kommentteihin yritysasiakkaidensa lääketieteellisistä kustannuksista.

1. marraskuuta 08:30 ET / 12:30 GMT

TŠEKIN HINNAT /

Tšekin tasavallan ja keskuspankin kurssit

Tšekin keskuspankin on määrä ilmoittaa rahapolitiikkakokoustaan ​​koskeva päätös kello 1200 GMT, ja sen odotetaan yleisesti tuottavan neljännen suoran koron korotuksen - mikä olisi ensimmäinen kerta, kun tällainen korotussarja on tapahtunut sen jälkeen, kun inflaatiotavoite alkoi vuonna 1998.

1. marraskuuta klo 8.00 ET / 12.00 GMT

BRITANNIA-EU / KAUPPA

Dexeun Suella Braverman, Falconer Chatham Housessa

Chatham House isännöi päivän kauppaa ja protektionismia. Dexeun Suella Braverman ja kauppaneuvottelija Crawford Falconer puhuvat.

1. marraskuuta

AUTOTEKNIIKKA / JOUSTAVA (PIX)

Japanilaisten autovalmistajien valitsema ase Trump-kauppasodassa: Joustavat kasvit

Japanilaisten autovalmistajien paine on Yhdysvalloissa Yhdysvaltojen sedanien kuluttajakysynnän nopean laskun ja Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin uhkien asettaa tullit tuontiautoille. He selviävät hyödyntämällä johtoasemaansa tekniikassa, jonka avulla yksi tehdas voi rakentaa monia malleja.

1. marraskuuta 01:00 ET / 05:00 GMT

TIEDE TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIA-WWW / (PIX) (TV)

Haastattelu WWW: n keksijän kanssa

Maailmanlaajuisen verkon keksijä Tim Berners-Lee puhuu Reutersille.

1. marraskuuta 01:00 ET / 05:00 GMT

TAIDE / KULTTUURI / Viihde

HALLOWEEN-DAY / WEST HOLLYWOOD (PIX) (TV)

Halloweenia vietetään West Hollywood Carnivalissa

Länsi-Hollywood järjestää vuosittaisen Halloween-karnevaalin.

31. lokakuuta 21:00 ET / 01:00 GMT

HALLOWEEN-DAY / USA (PIX) (TV)

Halloweenia vietetään kaikkialla Yhdysvalloissa

Halloweenia vietetään kaikkialla Yhdysvalloissa

31. lokakuuta 19:00 ET / 23:00 GMT

MEKSIKO-LMBT / TANSSI (PIX) (TV)

Mikä tahansa pituus, mikä tahansa sukupuoli - ei tabua LGBT + Meksikon tanssiryhmälle

Meksikossa toimiva LGBT + -tanssiryhmä tarjoaa transsukupuolisille ja homoseksuaalisille esiintyjille mahdollisuuden osallistua perinteiseen kansantanssiin ja torjua ennakkoluuloja samanaikaisesti.

1. marraskuuta 06:00 ET / 10:00 GMT

LIBYA-KULTTUURI / TEATTERI (PIX)

Libyan teatteriryhmä taistelee kertoimia vastaan

Epätoivossa katsottuna nainen pitää kiinni kuolevasta nuoresta miehestä, kun ampumaäänet soivat teatterilavalle Libyan pääkaupungissa. 62-jäseninen ryhmä nuoria libyalaisia ​​käyttää teatteria keinona tarttua Pohjois-Afrikan maata kohdanneeseen päivittäiseen väkivaltaan ja konflikteihin Muammar Gaddafin kaatumisen jälkeen vuonna 2011.

1. marraskuuta klo 8.00 ET / 12.00 GMT

KUMMA KYLLÄ

Viron poliisi / lahjakortit (PIX) (TV)

Viron liikennepoliisi antaa elinten luovuttajakortteja ylinopeudesta

Viron liikennepoliisivirkailijat, joilla on yksi korkeimmista ylinopeudesta määrätyistä sakoista, ovat alkaneet jakaa kortteja, jotka kannustavat ylinopeutta ajavia kuljettajia tulemaan elinten luovuttajiksi toivossa, että se innostaa heitä hidastamaan.

1. marraskuuta 07:00 ET / 11:00 GMT

(Tätä tarinaa ei ole muokannut Everysecondcounts-themovie-henkilöstö, ja se on luotu automaattisesti syndikaatiosyötteestä.)