REUTERS-UUTISAIKATAULU Klo 6.00 GMT / 1.00 ET

REUTERS-UUTISAIKATAULU KLO 6 GMT / 1 AM ETYhdysvaltain presidentti Donald Trump on sanonut olevansa onnellinen niin kauan kuin Pohjois-Korea ylläpitää taukoa aseiden testauksessa, eikä hänellä ollut kiire solmia ydinsopimusta johtajansa Kim Jong Unin kanssa, kun he pitävät toisen huippukokouksensa tällä viikolla.


JAPANI-OKINAWA / Japani edistämään Yhdysvaltojen tukikohdan siirtämistä Okinawan kansanäänestystuloksesta huolimatta

TOKYO (Reuters) - Suurin osa Okinawaa koskevassa kansanäänestyksessä äänestäjistä vastusti Yhdysvaltojen sotilastukikohdan siirtämistä Etelä-Japanin saarelle, mutta keskushallitus ilmoitti maanantaina aikovansa jatkaa rakennussuunnitelmiaan. MEILLE.



TEXAS-CRASH / Kaksi ruumista toipui Amazonin rahtikoneen törmäämisen jälkeen Texasin lahdelle

(Reuters) - Kaksi ruumista on saatu takaisin Amazon Prime Air -lasti-koneen romuista, joka syöksyi lauantaina Houstonin ulkopuolelle, ja kolmannen uhrin etsintä oli käynnissä, viranomaiset sanoivat. MAAHANMUUTTO-Sormenjäljet ​​/


Kauppapaikat: Luvaton maahanmuuttaja pidätettiin haettuaan vangitun pojan vapauttamisen (Reuters) - Yhdysvaltain maahanmuuttoasiamiehillä, jotka pidättivät Armandon Ohion kotinsa ulkopuolella viime syksynä, olisi ollut vähän vaikeuksia löytää hänet: Hän oli antanut osoitteensa ja sormenjälkensä viikkoja aiemmin tarjouksena saadakseen hänen 15-vuotiaan poikansa valtion valvonnasta.

LIIKETOIMINTA CAESARS-ICAHN /


Caesars keskusteli Icahnin kanssa uudesta toimitusjohtajasta osana ratkaisua: lähteet (Reuters) - Yhdysvaltain kasino-operaattori Caesars Entertainment Corp neuvottelee tarjoamaan Carl Icahnille roolin uuden toimitusjohtajan valinnassa osana sopimusta, joka antaisi myös miljardööri-sijoittajalle lautaistuimet, asiaa tuntevat ihmiset sanoivat sunnuntaina.

BAYER-GLYPHOSATE-LAWSUIT / Bayer kohtaa toisen tutkimuksen väitetystä Roundup-syöpäriskistä


(Reuters) - Bayer AG: n on määrä kohdata toinen Yhdysvaltain tuomaristo väitteistä, joiden mukaan sen suosittu glyfosaattipohjainen rikkakasvien tappaja Roundup aiheuttaa syöpää, kuusi kuukautta sen jälkeen, kun yhtiön osakekurssi ravisteli Kalifornian osavaltion tuomioistuimen 289 miljoonan dollarin tuomiota. VIIHDE

PALKINNOT-OSCARS / 'Vihreä kirja' varastaa parhaan kuvan Oscar, Colman ja Malek ovat parhaita näyttelijöitä

LOS ANGELES (Reuters) - Road trip -elokuva 'Vihreä kirja' voitti parhaan kuvan Oscar-palkinnoissa sunnuntaina, kun taas meksikolainen Alfonso Cuaron valittiin parhaaksi ohjaajaksi sentimentaalisessa elokuvassaan 'Roma'. PALKINNOT-OSCARS-PUNAINEN MATTO /

Punainen, vaaleanpunainen ja Oscar-kulta kääntyvät tylli alas punaisella matolla (Reuters) - Punainen röyhelö, vaaleanpunainen tylli ja jopa Oscarin itsensä innoittamat kultapuvut ylittivät sunnuntaina Academy Awards -punaisen maton, kun Hollywoodin kimaltelijat esittivät hienoja elokuviaan suurin glam-fest.


URHEILUKORIPALLO-NBA-LAL-LEBRON-JAMES /

James kritisoi Lakersin kiireellisyyden tunnetta. LeBron James on tunnustanut tietävänsä, että hänen nuorilla joukkuetovereillaan olisi oppimiskäyrä, kun hän liittyi Los Angeles Lakersiin vapaaehtoisina viime kaudella.

GOLF-MEXICOCITY / Johnson sijoittui 20. tittelille, kun Meksiko voitti

(Reuters) - Dustin Johnson keräsi 20. tyylikkään PGA Tour -kilpailun voitonsa sunnuntaina, kun hän pakeni WGC-Mexico Championshipin kanssa viidellä lyönnillä siirtyäkseen maailman toiseksi parhaaksi. TULEVA

POLITIIKKA / KANSAINVÄLISET ASIAT YK-OIKEUDET / MEDIA (TV)

YK: n pääsihteeri ja ihmisoikeuspäällikkö puhuvat lehdistönvapaudesta YK: n pääsihteeri Antonio Guterres tekee avauspuheen toimittajiin kohdistuvaa väkivaltaa käsittelevässä paneelitilaisuudessa.

25. helmikuuta 18:00 ET, 23:00 GMT EU-ARABS / (PIX) (TV)

Toinen kahden päivän huippukokous arabiliigan ja Euroopan unionin välillä Ensimmäinen EU: n jäsenvaltioiden ja arabiliigan välinen huippukokous pidetään. Euroopan ja arabivaltioiden johtajien odotetaan keskustelevan muuttoliikkeestä ja muista Egyptin isännöimistä asioista.

25. helmikuuta 07:30 ET, 12:30 GMT MYANMAR-POLITICS /

Armeijan tukema poliittinen puolue pitää tiedotustilaisuuden Myanmarissa Unionin solidaarisuus- ja kehityspuolue, armeijan tukema puolue, pitää tiedotustilaisuuden Yangonissa keskustellakseen viimeaikaisista tapahtumista. Puolue voi mahdollisesti keskustella armeijan ja Arakanin armeijan viimeaikaisista taisteluista ja puuttua huhuihin siitä, että he työskentelevät armeijan kanssa perustuslain muutoksissa.

25. helmikuuta 08:00 ET, 13:00 GMT VENEZUELA-POLITICS / LIMAGROUP (PIX) (TV)

Lima-ryhmä tapaa Kolumbiassa Venezuelan kriisin. Kolumbia isännöi alueellisten ulkoministerien kokousta, jotka muodostavat niin kutsutun Lima-maiden ryhmän, jotta löydettäisiin ratkaisu Venezuelan kriisiin. Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence ja Venezuelan Guaido osallistumaan.

25. helmikuuta 13:00 ET, 18:00 GMT AUSTRIA-POLITIIKKA / (PIX)

Itävallan sisäministeriö pitää turvapaikkaa käsittelevän tiedotustilaisuuden Itävallan äärioikeiston sisäasiainministeri Herbert Kickl pitää tiedotustilaisuuden turvapaikka-asioista.

25. helmikuuta 10:00 ET, 15:00 GMT RIKOS / LAIN / OIKEUS

BAYER-GLYPHOSATE / LAWSUIT (PIX) Bayer joutuu toiseen oikeudenkäyntiin väitetystä Roundup-syöpäriskistä. Bayer AG: n on tarkoitus kohdata toinen Yhdysvaltain tuomaristo väitteistä, joiden mukaan sen suosittu glyfosaattipohjainen rikkakasvien tappaja Roundup aiheuttaa syöpää, kuusi kuukautta sen jälkeen, kun yhtiön osakekurssi heilutti 289 miljoonan dollarin tuomiolla Kalifornian osavaltion tuomioistuimessa.

25. helmikuuta 16:30 ET, 21:30 GMT PEOPLE-RKELLY /

R. Kelly joutuu maanantaina takaisin seksuaalisen väkivallan syytteeseen. Grammyn voittaneen R & B-tähden R. Kellyn oli määrä ilmestyä jälleen maanantaina Chicagon tuomioistuimessa, jossa tuomari todennäköisesti määrätään oikeudenkäyntiin syytteinä siitä, että hän hyökkäsi seksuaalisesti kolmeen teinityttöön ja nainen, kertoi sheriffin edustaja.

25. helmikuuta 15:00 ET, 20:00 GMT LIIKETOIMINTA / TALOUS

ZIMBABWE-VALUUTA / Zimbabwen pankit aloittavat uuden valuutan kaupankäynnin käteisongelmien puremana

Monet Zimbabwen pankit alkavat käydä kauppaa maan uudella RTGS-valuutalla, jonka hallitus aloitti pyrkiäkseen korjaamaan kroonisen kassapulan, joka on tuhonnut talouden ja upottanut miljoonat köyhyyteen. 25. helmikuuta 07:00 ET, 12:00 GMT

TELECOMS-MOBILEWORLD / GADGETS (PIX) (TV) Mobile World Congress pidetään Barcelonassa

Kiertue vuosittaisen Mobile World Congress -kongressin läpi löytää tämän vuoden trendikkäimmät laitteet ja laitteet. 25. helmikuuta 18:00 ET, 23:00 GMT

USA-FED / CLARIDA-TYÖPAIKAT Fedin Clarida puhuu yhteisön johtajien kanssa Dallasissa

Yhdysvaltain keskuspankin varapuheenjohtaja Richard Clarida puhuu tapahtumassa yhteisön johtajien kanssa Etelä-Dallaksessa Dallas Fedin presidentin Robert Kaplanin valvomassa keskustelussa. 25. helmikuuta 16:00 ET, 21:00 GMT

TAIDE / KULTTUURI / Viihde FASHION-MILAN / MOURA (PIX) (TV)

Alexandra Moura esittelee luomuksia Milanon muotiviikolla Suunnittelija Alexandra Moura paljastaa syksyn / talven 2019 naistenvaatteet Milanossa.

25. helmikuuta 12:00 ET, 17:00 GMT AWARDS-OSCARS / NETFLIX (PIX)

Netflix, elokuvastudiot Oscar-tuloskortti Kuinka Netflix menestyi tarjouksessaan voittaa suoratoistopalvelun ensimmäinen paras kuva-Oscar-voittaja.

24. helmikuuta 06:00 ET, 11:00 GMT

(Tätä tarinaa ei ole muokannut Everysecondcounts-themovie-henkilökunta, ja se on luotu automaattisesti syndikoidusta syötteestä.)