REUTERS URHEILUAIKATAULU KELLO 18 GMT / 14.00 ET

Tässä ovat Reutersin tekstipalvelun parhaat urheilutarinat ja tulevat kattavuussuunnitelmat klo 18.00 alkaen. GMT / 14.00 ET. Uutisten ja tapahtumien täysi aikataulu on toimitustietokalenterissamme osoitteessa Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning tai Media Expressissä http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar.


PARHAAT TARINAT

US-BASEBALL-MLB-VSP-LAD /

Baseball-Nunez räjäyttää Red Soxin Game One -voitoon Dodgersista

Eduardo Nunez iski kolmeosaisen hyppysoittajan ja Andrew Benintendi keräsi neljä osumaa voidakseen Boston Red Soxin voittaa 8-4 Los Angeles Dodgersin yli World Series -pelissä tiistaina.


USA-JALKAPALLO-NFL-DEN-KELLY /

Broncos luopuu varmuuskopiosta QB Kelly


Denver Broncos luopui Chad Kellystä päivä sen jälkeen, kun varapelaaja oli pidätetty epäiltynä ensimmäisen asteen rikollisesta rikkomuksesta tiistai aikaisin aamulla tapahtuneen tapahtuman jälkeen.

USA-KORIPALLO-NBA-KANNETTAVA KIRJA /


NBA-muistikirja: Rondo kiistää sylkemisen Paulille

Los Angeles Lakersin vartija Rajon Rondo pysyy lujana, ettei hän tahallaan sylkäisi lauantaina Houston Rocketsin vartijalle Chris Paulille, mikä johti molempien pelaajien ja Lakers-hyökkääjän Brandon Ingramin ryntäykseen ja keskeytyksiin.

TULEVA

JALKAPALLO


Jalkapallo-AFRIKKA-KUPPI ((PIX)

Jalkapallo - Afrikan valaliitto

Afrikan valaliiton Cup-välierien toisessa osassa nähdään, että Kongon demokraattisen tasavallan Vita Club isännöi egyptiläistä Al Masryä Kinshasassa, kun avaamiskerrassa oli maalitonta tasapeli, kun taas nigerialainen Enyimba menee Marokossa sijaitsevaan Raja Casablancaan ja hävisi kotona 1-0. heidän välieränsä ensimmäisessä osuudessa.

25. lokakuuta 18:00 ET / 22:00 GMT

Jalkapallomestarit-PSG-NAP / (PIX) (TV)

Jalkapallo - Mestarien liiga - Paris St Germain - Napoli

Paris St Germain isännöi Napolia Mestarien liigan C-ryhmän ottelussa.

24. lokakuuta 15:00 ET / 19:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-LIV-RSB / (PIX)

Jalkapallo - Mestarien liiga - Liverpool - Red Star Belgrade

Liverpool kohtaa Mestarien liigan Red Star Belgradin.

24. lokakuuta 15:00 ET / 19:00 GMT

Jalkapallomestarit-DOR-ATM / (PIX)

Jalkapallo - Mestarien liiga - Borussia Dortmund - Atletico Madrid

Dortmundin Borussia isännöi Atletico Madridia Mestarien liigassa.

24. lokakuuta 15:00 ET / 19:00 GMT

Jalkapallo-AFRIKKA-KUPPI ((PIX)

Jalkapallo - Afrikan valaliitto

Afrikan valaliiton Cup-välierien toisessa osassa nähdään, että Kongon demokraattisen tasavallan Vita Club isännöi egyptiläistä Al Masryä Kinshasassa, kun avaamiskerrassa oli maalitonta tasapeli, kun taas nigerialainen Enyimba menee Marokossa sijaitsevaan Raja Casablancaan ja hävisi kotona 1-0. heidän välieränsä ensimmäisessä osuudessa.

24. lokakuuta, 17:00 ET / 21:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-FCB-INT / (PIX)

Jalkapallo - Mestarien liiga - FC Barcelona - Milanon Inter

Barcelona isännöi Milanon Inter-taistelua Mestarien liigan B-ryhmän pöydän kärjessä, ja ensimmäistä kertaa joukkueet ovat tavanneet huonolaatuisen välierän vuonna 2010, kun Jose Mourinhon Inter voitti Pep Guardiolan Barcan.

24. lokakuuta 15:00 ET / 19:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-GAL-S04 / (PIX)

Jalkapallo - Mestarien liiga - Galatasaray - FC Schalke 04

Galatasaray isännöi Schalkea kolmannessa D-ryhmän ottelussaan. Tähän mennessä voittamaton Schalke on ryhmän toisella sijalla neljän pisteen takana Portosta, kun taas Galatasaraylla on kolme pistettä.

24. lokakuuta 15:00 ET / 19:00 GMT

Jalkapallo-EUROPA-SLI-ARS / (PIX)

Jalkapallo - Eurooppa-liiga - Sporting Lisbon - Arsenal

Sporting Lissabon tapaa Arsenalin kiehtovassa Europa League -ottelussa. Kokonamme loppupäivän päivän kahteen otteluun: Chelsea vs Bate Borisov on illan aloituspisteen kohokohta.

25. lokakuuta 12:55 ET / 16:55 GMT

Jalkapallo-FIFA / (PIX)

Jalkapallo - FIFA: n neuvoston kokous

FIFA: n neuvosto, joka on maailman jalkapallon hallintoelimen toimiva kabinetti, järjestää harvinaisen kokouksen Afrikassa, kun he pitävät kahden päivän istunnon Kigalissa.

25. lokakuuta

RUGBY

RUGBY-UNION-BLEDISLOE-NZL-AUS / ESIKATSAUS

Rugby - Bledisloe Cup - Uusi-Seelanti v Australia - Esikatselu

Esikatselu kolmannesta Bledisloe Cup -ottelusta Uuden-Seelannin ja Australian välillä Yokohamassa, kun he suorittavat testiajoja ensi vuoden maailmancupille.

25. lokakuuta 02:00 ET / 06:00 GMT

RUGBY-UNION-IRE / (PIX)

Irlanti nimeää vahvan joukkueen, mutta loukkaantunut Murray jäi edelleen syrjään

Conor Murray jätettiin Irlannin joukkueesta marraskuun kansainvälisille joukkueille jatkamaan toipumistaan ​​niskavammasta, kun valmentaja Joe Schmidt nimitti 42 miehen joukkueen keskiviikkona.

24. lokakuuta, 13:30 ET / 17:30 GMT

RUGBY-UNION-BLEDISLOE-NZL-AUS / RYHMÄT

Rugby - Bledisloe Cup - Uusi-Seelanti v Australia - Joukkueen tiedotus

Uusi-Seelanti ja Australia ilmoittavat alkavansa XI-kisoista ennen vuoden kolmatta Bledisloe Cup -testiä Jokohamassa, kun he suorittavat koeajoneuvotilat ensi vuoden maailmancupille.

25. lokakuuta 22:30 ET / 02:30 GMT

TENNIS

TENNIS-WTAFINALS / (PIX) (TV)

Tennis - WTA-kiertueen finaalit

WTA-kiertue järjestää WTA-finaalin (vuoden lopun mestaruudet) kovakenttäturnauksen Singaporessa.

25. lokakuuta

TENNIS-BASEL / (TV)

Tennis - ATP 500 - Basel Open

ATP isännöi World Tour 500 -tapahtumaa Baselissa.

25. lokakuuta

MOOTTORI

MOTOR-RALLY-ESPANJA / (PIX) (TV)

MM-ralli - Espanjan ralli

Toiminta Espanjan rallin pudotuksesta. Se on vuoden viimeinen ralli, jossa Thierry Neuville, Sebastien Ogier ja Ott Tanak kilpailevat edelleen tittelistä.

25. lokakuuta 02:00 ET / 06:00 GMT

GOLF

GOLF-SANDERSONFARMS /

Golf - PGA-kiertue: Sanderson Farms Championshipin ensimmäinen kierros

Katsaus PGA Tour -tapahtuman ensimmäiseen kierrokseen Mississippin Country Club of Jacksonissa.

25. lokakuuta

GOLF-SHANGHAI / (TV)

Golf - Golfin maailmanmestaruuskilpailut - HSBC-mestarit

Dustin Johnsonin, Rory McIlroy, Brooks Koepkan, Francesco Molinarin ja Patrick Reedin odotetaan pelaavan WGC-HSBC Champions -turnauksessa Shanghaissa.

25. lokakuuta 06:00 ET / 10:00 GMT

BASEBALL

BASEBALL-MLB-BOS-LAD / (PIX) (TV)

Baseball - World Series - Boston Red Sox - Los Angeles Dodgers

Vasenkätinen hyökkääjä Hyun-jin Ryu saa puhelun Los Angeles Dodgersille, kun he odottavat jopa World Series -peliä kappaleelta, kun he taistelevat David Priceen ja Boston Red Soxiin Fenway Parkin toisessa pelissä.

24. lokakuuta, 20:09 ET / 00:09 GMT

MOOTTORIURHEILU

MOOTTORI-F1-MEKSIKO / (TV)

Formula 1 - Meksikon Grand Prix - Mediapäivä

Formula 1 -kuljettajat tapaavat tiedotusvälineitä ennen sunnuntain Meksikon Grand Prix -tapahtumaa Mexico Cityssä.

25. lokakuuta 12:00 ET / 16:00 GMT

PYÖRÄILY

Pyöräily-RANSKA / ESITTELY (PIX) (TV)

Pyöräily - Tour de France -reitti 2019 esitellään Pariisissa

Kartta vuoden 2019 Tour de France -pyöräilykilpailun matkareitistä esitellään Pariisissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

25. lokakuuta 05:30 ET / 09:30 GMT

(Tätä tarinaa ei ole muokannut Everysecondcounts-themovie-henkilökunta, ja se on luotu automaattisesti syndikaatista syötteestä.)