REUTERS URHEILUAIKATAULU KELLO 19.30 GMT / 2.30. ET

Tässä ovat Reutersin tekstipalvelun parhaat urheilutarinat ja tulevat kattavuussuunnitelmat kello 19.30 GMT / 2.30. ET. Uutisten ja tapahtumien täysi aikataulu on toimitustietokalenterissamme osoitteessa Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning tai Media Express -sivustolla http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar.


PARHAAT TARINAT

USA-KORIPALLO-NBA-PYÖRISTÄ /

NBA: n kokoonpano: Wizards voittaa Rocketsin, Hardenin OT: ssa

John Wallilla oli 36 pistettä ja 11 syöttöä, Bradley Beal lisäsi 32 pistettä, ja Washington Wizards keräsi varhaisen 17 pisteen alijäämän voittaakseen vierailevan Houston Rocketsin 135-131 ylitunnilla maanantaina.


JALKAPALLO-NFL-TB-WINSTON /

Raportti: Bucsin Winston asettuu Uber-kuljettajan kanssa


Jameis Winston pääsi sopimukseen Uber-kuljettajan kanssa, joka väitti, että Tampa Bay Buccaneersin pelinrakentaja haparoi häntä Arizonassa vuonna 2016 useiden raporttien mukaan.

US-BASEBALL-MLB-SF-BUMGARNER /


Raportti: Jättiläiset ovat halukkaita sopimaan ässä Bumgarnerista

Jättiläiset voivat käydä kauppaa San Franciscon World Series -mestaruusjoukkueiden pilarilla Madison Bumgarnerilla.

TULEVA

JALKAPALLO


Jalkapallo-mestaruudet-LYO-MCI /

Jalkapallo - Mestarien liiga - Olympique Lyonnais - Manchester City

27. marraskuuta 15:00 ET / 20:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-Bay-SLB / Raportti

Jalkapallo - Mestarien liiga - Münchenin Bayern - Benfica

Münchenin Bayern kohtaa Mestarien liigan Benfican.

27. marraskuuta 15:00 ET / 20:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-MUN-YBO / RAPORTTI

Jalkapallo - Mestarien liiga - Manchester United - Young Boys

Manchester United kohtaa Mestarien liigan nuoret pojat.

27. marraskuuta 15:00 ET / 20:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-JUV-VAL / RAPORTTI

Jalkapallo - Mestarien liiga - Juventus - Valencia

Juventus isännöi Valenciaa H-ryhmän ottelussa, joka tarvitsee tasapelin päästäkseen pudotusvaiheeseen, kun taas Espanjan puolueen on voitettava pysyäkseen hengissä realistisena toiveena pääsyyn.

27. marraskuuta 15:00 ET / 20:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-TSG-SHK / RAPORTTI

Jalkapallo - Mestarien liiga - 1899 Hoffenheim - Shakhtar Donetsk

Hoffenheim kohtaa Mestarien liigan ottelussa Shakhtar Donetskin voitolla, joka tarvitaan pitämään ohut toivo kahden parhaan sijasta.

27. marraskuuta 15:00 ET / 20:00 GMT

Jalkapallo-mestaruudet-ROM-tehty / raportti

Jalkapallo - Mestarien liiga - AS Roma - Real Madrid

AS Roma tarvitsee tasapelin Real Madridin kotona Mestarien liigan G-ryhmän ottelussa päästäkseen pudotuspeleihin.

27. marraskuuta 15:00 ET / 20:00 GMT

Jalkapallo-RUOTSI / MATCHFIXING

Jalkapallo - Ruotsi - Valioliigan entinen pelaaja kokeilemaan ottelua

Valioliigan entinen jalkapalloilija joutuu oikeudenkäyntiin Tukholman käräjäoikeudessa torstaina syytettynä salaliitosta AIK: n ja IFK Göteborgin välisen vuoden 2017 tuloksen korjaamiseksi. Peliä lykättiin, kun AIK: n maalivahti ilmoitti klubille.

28. marraskuuta

Jalkapallo-mestaruudet-pankkiautomaatti / raportti

Jalkapallo - Mestarien liiga - Atletico Madrid - AS Monaco

Madridin Atletico isännöi Monacoa viimeisessä Mestarien liigan ryhmäkilpailussa kotona.

28. marraskuuta 12:55 ET / 17:55 GMT

Jalkapallo-mestarit-ATM-AMO / (PIX)

Jalkapallo - Mestarien liiga - Atletico Madrid - AS Monaco

Madridin Atletico isännöi Monacoa viimeisessä Mestarien liigan ryhmäkilpailussa kotona.

28. marraskuuta 12:55 ET / 17:55 GMT

KANSALLINEN JALKAPALLOLIIGA

JALKAPALLO-NFL-ALL32 /

Kenttätaso Media-FLM Kaikki 32: Tiimikohtaiset muistiinpanot

Muistiinpanot kaikista 32 NFL-joukkueesta viikon 12 jälkimainingeissa.

27. marraskuuta 20.00 ET / 28. marraskuuta 01.00 GMT

JALKAPALLO-NFL-KANNETTAVA KIRJA /

Kenttätason Media-NFL-muistikirja

Uutisia ja muistiinpanoja ympäri NFL: ää.

27. marraskuuta 19:30 ET / 28 marraskuu 00:00 GMT

OLYMPIALAISET

OLYMPICS-2020 / BACH-VISIT (PIX) (TV)

Olympics-IOC: n presidentti Bach vierailee Tokion 2020 toimistoissa

Kansainvälisen olympiakomitean presidentti Thomas Bach vierailee Tokion 2020 olympia- ja paralympiakisojen järjestäjien toimistoissa 20 kuukautta tapahtuman alusta.

28. marraskuuta 22:30 ET / 29 marraskuu 03:30 GMT

OLYMPICS-ANOC / (PIX) (TV)

Olympics-ANOC-yleiskokous ja NOC-vierailu

Kansallisten olympiakomiteoiden liitto pitää yleiskokouksensa 28. – 29. Marraskuuta NOC: n vierailulla Tokiossa ennen vuoden 2020 olympia- ja paralympialaisia.

28. marraskuuta

MOOTTORIURHEILU

MOTOR-F1-ABUDHABI / TESTAUS (TV)

Autokilpailut - Formula 1 -kauden jälkeinen testaus

Formula 1 -tiimit osallistuvat vuoden 2019 kuljettajineen kauden jälkeisen testin toiseen päivään Yas Marina Circuitilla Abu Dhabissa.

28. marraskuuta 10:00 ET / 15:00 GMT

Surffaus

PORTUGALI-PURF / MUOVI

Surffausennätyksen haltija antaa takaisin valtamerelle, torjuu muovisaastetta

Amerikkalaisella surffaajalla Garrett McNamaralla on ennätys maailman suurimman aallon ratsastamisesta, ja nyt hän on päättänyt antaa takaisin valtamerelle käynnistämällä aloitteen muovisaasteen torjumiseksi.

28. marraskuuta klo 7.00 ET / 12.00 GMT

Lainelautailu-WSL / NAISET

Surfaus - Surf League Championship Championship Tour - Gilmore voittaa seitsemännen maailmanmestaruuden

Stephanie Gilmore saavutti seitsemännen surffailunsa maailmanmestaruuskilpailussa kauden päättyneessä Maui Pro -tapahtumassa Havaijilla, mikä on sama kuin Australian ja Hall of Famer Layne Beachleyn ennätys.

27. marraskuuta 21:00 ET / 28 marraskuu 02:00 GMT

KRIKETTI

KRIKKITESTI-NZL-PAK /

Kriketti - testi - Uusi-Seelanti v. Pakistan

Toinen testi Uuden-Seelannin ja Pakistanin välillä.

28. marraskuuta 10:30 ET / 15:30 GMT

JÄÄKIEKKO

ICEHOCKEY-NHL-KANNETTAVA

Kenttätason Media-NHL-muistikirja

Uutisia ja muistiinpanoja ympäri NHL: ää.

27. marraskuuta 19:30 ET / 28 marraskuu 00:00 GMT

(Tätä tarinaa ei ole muokannut Everysecondcounts-themovie-henkilöstö, ja se on luotu automaattisesti syndikaatiosyötteestä.)